网络教育专升本大学英语入学考试复习题(2)

经验交流2021-09-24湖北专升本招生网

想要顺利地考入网络教育专升本招生院校其实不难,但是,考生们在备考的时候还是要多看看复习题,帮助自己提高考入的把握。更多咨询请关注湖北网络远程教育

网络教育专升本大学英语入学考试复习题(2)

1.Though()money,his parents managed to send him to school.

A.assuming

B wasting

C.seizing

D.lacking

[答案]:D

2.It is every citizen’s duty to go out to()the snow on the street the moment it stops falling so as to make‘it convenient for traffic to pass.

A.sweep up

B.clear up

C.clean up

D.whirled up

[答案]:B

3.Some adjustments have to be made to the timetable so that it can()everybody that is concerned.

A.fit

B.serve

C.suit

D.adjust

[答案]:C

4.Usually,high blood pressure has no(),so many people have it for years without knowing.

A.symptoms

B.attractions

C.descriptions

D.possibilities

[答案]:A

5.How many jobs had you()for before you were offered this one?

A.called

B.applied

C.paid

D.changed

[答案]:B

6.Dick will buy the motorcycle if his parents().

A.suggest

B.approve

C.inspire

Bcomment

[答案]:B

7.After recovering from his illness,he was advised to()gardening as a hobby.

A.take away

B.take off

C.take on

D.take up

[答案]:D

8.Enough of it!Nobody here thinks what you are saying should make any().

A.value

B.sense

C.fun

D.use

[答案]:B

9.The young man was()by the army because of his bad eyesight.

A.suspected

B.mentioned

C.rejected

D.encouraged

[答案]:C

10.The situation in the Middle East is so()that we have to be cautious when dealing with the hostage issue.

A.complex

B.difficult

C.mixed

D.mild

[答案]:A

11.A cut in the tissue is easy to heal but a(an)()to the heart,if possible,takes a long time to do so.

A.morale

B.extension

C.caution

D.wound

[答案]:D

12.The fellow felt rather()as he was the only person that wore sportswear at the party.

A.out of order

B.out of place

C.out of sight

D.out of respect

[答案]:B

13.She only eats fruit and yoghurt for supper instead of rich food,in a(n)()to lose weight quickly.

A.attitude

B.decision

C.attempt

D.struggle

[答案]:C

14.I bought an evening dress for less than 30 dollars in a sale;it was a real().

A.exchange

B.bargain

C.business

D.trade

[答案]:B

15.Another timeless truth:achievements themselves aren’t what().It’s the fact that you worked for them.

A.takes

B.applies

C.stresses

D.counts

[答案]:D

16.Sometimes,but not often,something()has been produced unexpectedly by good luck.

A.favorable

B.splendid

C.essential

D.worthwhile

[答案]:D

17.I think that what()to me about his speeches is the humor and wisdom.

A.appeals

B.belongs

C.refers

D.turns

[答案]:A

18.An unhappy childhood may have some negative effects on a person’s character;however,they are not always().

A.beneficial

B.avoidable

C.permanent

D.practical

[答案]:C

19.There was such a long queue for coffee at the interval that we()gave up.

A.unfortunately

B.eventually

C.generously

D.purposefully

[答案]:B

20.The young man made a(n)()to his parents that he would try to earn his own living after graduation.

A.prediction

B.promise

C.repetition

D.explanation

[答案]:B


相关推荐