网络教育专升本大学英语入学考试复习题(4)

经验交流2021-09-24湖北专升本招生网

考生们在备考的过程中一定要重视习题的利用,多利用习题是有利于考生们提高考试分数的。更多咨询请关注湖北网络远程教育

网络教育专升本大学英语入学考试复习题(4)

1.The lecture delivered by the old scientist()nearly three hours,but few people left the hall early.

A.reached

B.covered

C.held

D.lasted

[答案]:D

2.Do remember to analyze the results of the questionnaire--it is only with its help that we can discover the()demands of our customers.

A.various

B.diverse

C.anxious

D.potential

[答案]:D

3.We should encourage laid-off workers and college graduates to hunt for jobs or becomes self-employed,thus developing flexible and()types of employment.

A.broad

B.diverse

C.widespread

D.expanded

[答案]:B

4.()no cause for alarm,the old man went back to his bedroom.

A.There was

B.Since

C.Being

D.There being

[答案]:D

5.It's time()about the traffic problem downtown.

A.something was done

B.everything is done

C.anything will be done

D.nothing to be done

[答案]:A

6.()that you have finished your homework,you can watch TV and have some ice cream.

A.Since

B.Now

C.Because

D.As

[答案]:B

7.Children need praise much()flowers need water.

A.in the same way like

B.in the same way which

C.in the same way

D.in the same way as

[答案]:D

8.I()the party much more if there hadn't been quite such a crowd of people there.

A.would enjoy

B.will have enjoyed

C.would have enjoyed

D.will be enjoying

[答案]:C

9.He is very angry now.We().

A.had better leaving him alone

B.should leave him alone

C.might as well leave him alone

D.had rather leave him alone

[答案]:C

10.There's()when we shall meet again.

A.not know

B.not to know

C.no knowing

D.never knowing

[答案]:C

11.She has lost a dictionary,()she bought only the other day.

A.which

B.that

C.and which

D.and that

[答案]:A

12.China and Russia have come a long way since border tensions ended.Cooperation between them()each other,and brings them more opportunities.

A.invites

B.benefits

C.attracts

D.tests

[答案]:B

13.The knowledgeable staff have obviously sampled most of the items and can provide guests with an()description of what is available.

A.Awful

B.accurate

C.amazing

D.ambitious

[答案]:B

14.In kindergartens,teachers are required to()children to the bathroom for safety reasons.

A.advocate

B.refresh

C.accompany

D.transform

[答案]:C

15.Water has always been a(n)()for artists hoping to clear their thoughts through the creation of calm imagery.

A.inspiration

B.satisfaction

C.imagination

D.regulation

[答案]:A

16.Many US stars prefer to()advertisements in Asia rather than risk ruining their images in the US.

A.resign

B.invest

C.appear

D.declare

[答案]:C

17.David()his new book for a year while he contributed to some magazines to make a bit of money.

A.set aside

B.set off

C.set about

D.set out

[答案]:A

18.Delaying the retirement age has led to intense social conflict in several European countries.The ministry is now the()of anger.

A.target

B.dream

C.department

D.failure

[答案]:A

19.Children under six are required to play in the()end of the swimming pool in the company of their parents.

A.shallow

B.steep

C.slippery

D.smooth

[答案]:A

20.While making a()online,be cautious with your personal information and the passwords of your credit card.

A.pension

B.contribution

C.living

D.purchase

[答案]:D


相关推荐