湖北专升本英语备考2021单选练习

湖北专升本英语复习资料2021-04-22湖北专升本招生网

湖北专升本英语备考2021单选联系,小编今天给大家分享几道湖北专升本英语单选训练题,有需要的考生们可以做一下,看看自己会不会做吧。


武汉专升本英语备考2021单选联系

  1、I my things to a hotel in Green Street.


  A. gathered


  B. got


  C. moved


  D. picked


  2、Is that film still ?


  A. running


  B. working


  C. taking


  D. performing


  3、They only five tractors two years ago.


  A. gained


  B. obtained


  C. accepted


  D. possessed


  4、The newspapers reported yesterday several on the boundaries of these two countries.


  A. incidents


  B. happenings


  C. events


  D. accidents


  5、Some of the students in his class seem to do their assignments.


  A. boring


  B. interesting


  C. tiring


  D. unwilling


  6、Let’s work hard to find to the problem.


  A. an answer


  B. a way


  C. a method


  D. a solution


  7、They have developed techniques which are to those used in most factories.


  A. simpler


  B. better


  C. superior


  D. greater


  8、At the beginning of this term, our English teacher a list of books for us to read.


  A. turned out


  B. made out


  C. handed in


  D. passed on


  9、Here are some toys. You can one or two for your little son as a birthday present.


  A. single out


  B. pick out


  C. work out


  D. find out


  10、The trip has his memory of his childhood.


  A. brought about


  B. brought back


  C. brought over


  D. brought forth


  参考答案:1C 2A 3D 4A 5D 6D 7C 8B 9B 10B

相关推荐